4

UPDATE ~ First GA from DiVa'S sHoPpE ~ PART 1 ~..!!!


hye sume...(^,^)

ni antara contestants yang join "First GA from DiVa'S sHoPpE"
yang baru2 ni farah anjurkan...hehehe..
korang boleh check dah la ye..
kalau nama korang xde, juz tell me via kotak komen kat bawah ni erk..

alhamdulillah..
sambutan agak meriah...
so far, farah dapat 55 contestants....!!!!
masing2 ade post pasal entry ni kat blog diorang....thanx all....!!!
wahhhhh...farah tak jangka langsung penyertaan lebih dari 20...
huhuhu....thanx sudi join...!!!


ni antara contestants yang chomel2 sumenye...

  1. MY SHAIZHAR BLOG CONTEST
  2. BUDAK KEDAH
  3. AANIE
  4. MAZS
  5. HUDA
  6. FADZILLAH KAMARUDIN
  7. UNA
  8. ZUR@ZARI
  9. KAK NGAH
  10. CEMPAKAKUNING
  11. NANAKIMIE
  12. AKMAFAIZAL
  13. KEHELAN
  14. NANA
  15. IKA PUK PUK
  16. FADWA
  17. MUMMY HAZA
  18. MISZ LOVELY
  19. CUTE MUM
  20. AZATIESAYANG
  21. AROL DSHW
  22. MIZA YUSOF
  23. NU'NU SAFIA
  24. MAMA ZHARFAN
  25. TIEFAZATIE
  26. DEQLIS
  27. MAMA TOMELL
  28. UMILIZA989
  29. ZANNA
  30. WAN NURUL HEZRINA ABD HALIM
  31. FIRAS CT
  32. KITAKESITU
  33. ATIE @ EJAY
  34. DHIERA
  35. NADIAH SIDEK
  36. SYUHADA
  37. CIKPUANHADY
  38. JIEDA
  39. CTNURKHIJAH
  40. I.B.T.I.S.A.M
  41. AZIE AZIAN
  42. MARIAH_SMILE
  43. NOOR FATIN
  44. POPOLITA
  45. IEDA
  46. IMANMOM
  47. NAJWA NAPATAH
  48. ANISAH SOFIAH
  49. IBU AYRA
  50. BE SIMPLE BEB (BSB) - THREEQ
  51. ZEFA NORASMARA
  52. EB EZRIN2
  53. MYRA JAY
  54. MIMIE ADDNIN
  55. FARHANA


koranggggggggg..............
kalau makin ramai yang join...
farah akan pilih ramai pemenang utk dapatkan gift GA ni...
yang pastinye..
korang mesti rase best sebab dapat gift GA ni....hehehe...
so, jom tag kawan2 lain pulak...!!!
jommmmmm....still sempat lagi ni...wink3


APE EK HADIAH UTK GA NI??????.....

TUNGGGUUUUUUUUUU...............

4 orang chomel conteng2 kat sini...:

tiefazatie said...

tq sis..ada dh nama ifa..=)

Mama Zharfan said...

ok, ada nama me ;)

jom join Heartbeat!

uNa said...

una no.7..harap2 btuah la hndaknye..hehe

SyUhAdA said...

okeh..
nme syu dah ada..
thanks ye..~

Post a Comment

MOIST CHOCOLATE CAKE

MOIST CHOCOLATE CAKE
READY FOR ORDER !!
Back to Top