4

MANE LINK KORANG???

ANNOUNCEMENT PLIZZZ.....

koranggggg....
link korang yang join contest GA ni korang letak mane???

stakat ni xde pn farah nmpk..

huhuhu...MySpace


sekarang ni..
farah nk tegaskan skali lagi...
syarat2 penyertaan:-

  1. korang kene jadi follower blog ni : Diva's Shoppe
  2. korang kene jadi follower blog ni plak : Mr. & Mrs. Right's Diary
  3. buat 1 entri ringkas pasal GA ni kat blog korang...tajuk entri : "FIRST GA FROM DIVA'S SHOPPE" ...
  4. letak picture kat atas tu kat sidebar korang beserta LINK utk entri contest ni....
  5. tag 5 orang rakan korang utk join contest ni...(make sure diorang tau diorang di tag!!...)
  6. tinggalkan LINK korang kat kotak komen kat bawah ni....

part no 6 tu, kenelah complete ok...:)

4 orang chomel conteng2 kat sini...:

Ehh!!Blogger said...

diorang letak kat sini

http://farahmukhlisa.blogspot.com/2011/02/first-ga-from-divas-shoppe.html



better farah buat comment moderation..seenang nak detect sape yg tinggalkan komen=)

Mrs. Right said...

haa...thnx ye sebab bg cdangan..;)

kitakesitu said...

di buat sini,yeay!

http://kitakesitu.blogspot.com/2011/02/first-ga-from-divas-shoppe.html

miss frog said...

http://cerita-kite.blogspot.com/2011/02/first-ga-from-divas-shoppe.html

Dah SETTLE>>

Post a Comment

MOIST CHOCOLATE CAKE

MOIST CHOCOLATE CAKE
READY FOR ORDER !!
Back to Top