8

~ Contest Best Invitation ~


saje je farah nk wat contest ni tau...hehe..
sebab saje2 la..bukan sebab sempena ape2...
senang je contest kali ni...
sgt2 senang...MySpace




..syarat-syarat contest GA Best Invitation..


  1. follow blog ni : BLOG 1
  2. follow blog ni : BLOG 2
  3. sign in gune FB anda di SINI : maknenye..........(korang kene register kat sini ek...gune account FB korang je..haaaa, jangan bimbang...kejap je...xlame pun...kate nak hadiah kan..hehe)
  4. pastu korang wat satu entri pasal contest ni ek..tajuk : ~ Contest Best Invitation ~ ...
  5. letak banner baby tu kat entri korang ek...
  6. dalam entri korang tuu, korang kene promote syarat yang ke - 3 tau...
  7. pastu tinggalkan link korang kat bawah ni...
  8. TAG 5 orang kawan korang...make sure diorang tau diorang ditag..!!
  9. siap...MySpace

pemenang akan dipilih berdasarkan kejujuran..

means that, korang kene ikut syarat-syarat kat atas tu..

pemenang juge dikira camne korang tulis entri pasal contest ni dalam blog korang...

sape paling kreatif, DIA YANG MENANG ! ! !...

kalau ramai yang kreatif, cabutan bertuah akan dibuat oleh farah sendiri...

hadiah nye, TOPUP RM 5 dan AWARD YANG CHOMEL..!!!!




tarikh tutup : 27 Mac 2011

sebarang pertanyaan email ke : -

farahmukhlisa@gmail.com



~ harap maklum TQ ~

8 orang chomel conteng2 kat sini...:

Zur@ZaRi said...

dtg join tau...!

http://zuracontest.blogspot.com/2011/02/contest-best-invitation.html

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/contest-best-invitation.html

Jom Join "Gaya Bersama Handphone Contest"

eb ezrin2 said...

tq sudi jemput yer... will b back :)

AkmaFaizal said...

Nak join sama. Moga2 ade rezeki saya nnt.Amin

http://www.akmarwati.com/2011/02/contest-best-invitation.html

my shaizhar blog contest said...

saya joint

id follower : my shaizhar blog contest

id fb : shaizhar abu bakar

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/contest-best-invitation.html

deqlis said...

id: deqlis

fb id: Ellismelia MOhamad

link: http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/03/contest-best-invitation.html

Mrs. Asida said...

Mrs. Asida join yer

http://ilovecontestblog.com/2011/03/17/contest-best-invitation/

TQ

Ummu Ukasyah said...

Assalammualaikum.. join ya..


http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/contest-best-invitation.html

Post a Comment

MOIST CHOCOLATE CAKE

MOIST CHOCOLATE CAKE
READY FOR ORDER !!
Back to Top