0

Tiket flight murah ! ! ! ~ berbaloi-baloiiii.....:)




koranggggg....
korang nak naik flight murah x???...
hehehe...farah ade something special nak share ngn korang sume...!!!
haaa...nak gi honeymoon ke, melancong ke, kene tempah tiket dari skrg tau..!!


tadaaaaaaaaa........!!!!!!!





klik SINI utk dapatkan info lebih pasal tiket murah...! ! !






reward from celcom ! ! !



korangggg...
haaa...sape gune celcom, angkat tangan..!!
hehehe..

ade gud news tau...
haaaa....klu korang gune celcom xpax, dapat reward kot...!!
korang xnk reward ke???

bile korang reload rm10...
makin banyak reward yang korang dapat tau...
haaa....
korang nak tau reward pe???....







0

all about celcom reward!!!...nk dapat reward x???..jom tengok sini..



korangggg...
haaa...sape gune celcom, angkat tangan..!!
hehehe..

ade gud news tau...
haaaa....klu korang gune celcom xpax, dapat reward kot...!!
korang xnk reward ke???

bile korang reload rm10...
makin banyak reward yang korang dapat tau...
haaa....
korang nak tau reward pe???....







0

SAPE KENAL REZA SALLEH???....




Do you know Reza Salleh? You should hear his new album here...


Some people said Reza Salleh is one of the best indie singer songwriters in Malaysia after Yuna....
Guess what, he just released a full debut album....
Want to hear it for yourself????...
Stream and download his new single Stracciatella for free!!!






0

Earth Hour is back! Get a free reminder to turn off your lights.



Earth Hour 2011 on 26th March prepares to showcase a global community committed to taking environmental actions that go beyond the hour....

Now Malaysians can join this global community to take simple actions towards a more sustainable lifestyle for everyone....

For example, individuals can pledge to switch off their TV and computer, instead of leaving these in standby mode....

So, sign up, and make pledge to "Live Green: One switch at a time!"



sign up HERE





10

UPDATE ! ! !...3 pemenang sahaja dipilih...pemenang nya ialah....



pemenang berdasarkan nombor kat atas tuu...










hadiah lambat sikit tau korang...

tapi insyaAllah sampai...jgn risau yeMySpace



p/s: kepada pemenang2, sila email kepada : -

farahmukhlisa@gmail.com




farah cume nak : -

- NAMA PENUH
- ALAMAT RUMAH
- NO PHONE




BE ALERT OK..! ! !

mase diberi utk pemenang2 email butir peribadi hanya SEMINGGU ye..

kalau dalam mase seminggu, FARAH TAK TERIMA APA-APA...

hadiah akan EXPIRED ! ! ! !

KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD ! ! !

SEBARANG RAYUAN TIDAK DITERIMA...


~TERIMA KASIH~MySpace



0

eTiQa adalah yang terbaik ! ! Buktinya...............






**sumber gambar : google



sebarang pertanyaan, sila email ke : -

farah mukhlisa@gmail.com

~ saya akan membantu anda ~



0

Pelan eTiQa Takaful Prima




sebarang pertanyaan, sila email ke : -

farah mukhlisa@gmail.com

~ saya akan membantu anda ~





0

ketahui bagaimana dengan 10% dapat melindungi pendapatan anda di samping mengumpul dana persaraan..semuanya dengan eTiQa..! ! !



13 MANFAAT KAMI SEDIAKAN UTK ANDA....! ! !

  1. simpanan persaraan
  2. elaun harian hospital
  3. pampasan kemalangan
  4. dana penyakit kritikal
  5. elaun cuti sakit
  6. dana khas 1 (lumpuh, hilang upaya akibat biasa)
  7. dana khas 2 (lumpuh, hilang upaya akibat kemalangan)
  8. dana khairat 1 (meninggal akibat biasa)
  9. dana khairat 2 (meninggal akibat kemalangan)
  10. pampasan berganda
  11. khairat segera
  12. pengecualian cukai pendapatan
  13. sedekah jariah / keberkatan

SEBARANG PERTANYAAN sila email ke : -

farahmukhlisa@gmail.com

~ saya akan membantu anda ~




0

Xpax users! The more you reload, the more reward you will get!




Koranggggg......!!!
ade good news utk korang sume...hehe...
korang nak tau sal ape??...
haaa..sumeny pasal reload...
alaaaa, reload topup kite tuu...
kalau korang nak tau cmne utk dapatkan keistimewaan pasal reload ni...
jom kite klik sini ramai2...THIS LINK









8

~ Contest Best Invitation ~


saje je farah nk wat contest ni tau...hehe..
sebab saje2 la..bukan sebab sempena ape2...
senang je contest kali ni...
sgt2 senang...MySpace




..syarat-syarat contest GA Best Invitation..


  1. follow blog ni : BLOG 1
  2. follow blog ni : BLOG 2
  3. sign in gune FB anda di SINI : maknenye..........(korang kene register kat sini ek...gune account FB korang je..haaaa, jangan bimbang...kejap je...xlame pun...kate nak hadiah kan..hehe)
  4. pastu korang wat satu entri pasal contest ni ek..tajuk : ~ Contest Best Invitation ~ ...
  5. letak banner baby tu kat entri korang ek...
  6. dalam entri korang tuu, korang kene promote syarat yang ke - 3 tau...
  7. pastu tinggalkan link korang kat bawah ni...
  8. TAG 5 orang kawan korang...make sure diorang tau diorang ditag..!!
  9. siap...MySpace

pemenang akan dipilih berdasarkan kejujuran..

means that, korang kene ikut syarat-syarat kat atas tu..

pemenang juge dikira camne korang tulis entri pasal contest ni dalam blog korang...

sape paling kreatif, DIA YANG MENANG ! ! !...

kalau ramai yang kreatif, cabutan bertuah akan dibuat oleh farah sendiri...

hadiah nye, TOPUP RM 5 dan AWARD YANG CHOMEL..!!!!




tarikh tutup : 27 Mac 2011

sebarang pertanyaan email ke : -

farahmukhlisa@gmail.com



~ harap maklum TQ ~
0

ATTENTION to Xpax users! The more you reload, the more reward you will get!




Koranggggg......!!!
ade good news utk korang sume...hehe...
korang nak tau sal ape??...
haaa..sumeny pasal reload...
alaaaa, reload topup kite tuu...
kalau korang nak tau cmne utk dapatkan keistimewaan pasal reload ni...
jom kite klik sini ramai2...THIS LINK









0

Campaign about "I LOVE MY PARENTS"






~~ THANK YOU GUYS ~~

0

resipi best disini...!!!



















0

jom klik ni...;)













0

ATTENTION...LINK CHOMEL...! ! !














0

BLOGGERS ! ! ! JOM REGISTER SINI ! ! !







0

friends, let we see this ! ! !










0

jom join ni ! ! !





jom join cepat ! ! ! ! !...

daftarkan diri anda...

sure dapat duit...MySpace


koranggggg...

cepat KLIK SINI....! ! ! !






0

High Goat Milk


ATTENTION TO MY DEAREST CUSTOMERS...

haaaa..hari ni farah nk promote something yang agak2 vogue gtu..

hehehehe...

banyak keistimewaan produk ni tau...

xrase pun kambing tuuu..jgn bimbang...

memang rase soft jek...

sape2 nak order, email me ok...

farahmukhlisa@gmail.com

harga akan diberitahu kemudian...


p/s: order la yekk..MySpace




PROMOTION SOLO NASYID utk PELBAGAI MAJLIS


solo : Habib (my brother)

lagu yang boleh dinyanyi : semua lagu (DEPEND ON CUSTOMER ! )

for TERENGGANU area only...

bayaran is depend on situation...


sebarang pertanyaan sila email : farahmukhlisa@gmail.com




6

3 pemenang sahaja dipilih...pemenang nya ialah....



pemenang berdasarkan nombor kat atas tuu...











hadiah lambat sikit tau korang...

tapi insyaAllah sampai...jgn risau yeMySpace



p/s: kepada pemenang2, sila email kepada : -

farahmukhlisa@gmail.com




farah cume nak : -

- NAMA PENUH
- ALAMAT RUMAH
- NO PHONE




BE ALERT OK..! ! !

mase diberi utk pemenang2 email butir peribadi hanya SEMINGGU ye..

kalau dalam mase seminggu, FARAH TAK TERIMA APA-APA...

hadiah akan EXPIRED ! ! ! !

KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD ! ! !

SEBARANG RAYUAN TIDAK DITERIMA...


~TERIMA KASIH~MySpace



0

ATTENTION ! ! !



KORANGGGGGGGGGGGGGGG...

First GA from Diva's Shoppe dh ditutp ok....

Sebarang penyertaan tidak diterima...

HARAP MAKLUM...

~ terima kasih ~


END - First GA from Diva's Shoppe..!!

SALAM..
koranggggggggggg..

farah mintak maaf banyak2 sebab farah terpaksa tutup awal contest GA ni..
sebab tertentu...huhuhu

farah kan tengah praktikal sekarang...
so, farah xnk la serabut dgn report nanti...
takut xterbuat je report yang paling "SENANG" tu...MySpace

haaaa...satu lagi..
farah memang x sangka langsung la...
peserta yang join contestFirst GA from Diva's Shoppe..!!
menjangkau sehingga 73 orang...

bagi farah..tu satu jumlah yg agak besar sebab ni first GA yg farah buat..
hihihi...suke3!!!MySpace

timekasih sume ! ! !MySpace





ATTENTION..! ! ! !

name pemenang akan diberitahu ari ni jugak ! ! !

tapi..hadiah akan sampai lambat sikit ye...don wory..MySpace

InsyaAllah...


UPDATE ~ First GA from DiVa'S sHoPpE ~ PART 2 ~..!!!

  1. MY SHAIZHAR BLOG CONTEST
  2. BUDAK KEDAH
  3. AANIE
  4. MAZS
  5. HUDA
  6. FADZILLAH KAMARUDIN
  7. UNA
  8. ZUR@ZARI
  9. KAK NGAH
  10. CEMPAKAKUNING
  11. NANAKIMIE
  12. AKMAFAIZAL
  13. KEHELAN
  14. NANA
  15. IKA PUK PUK
  16. FADWA
  17. MUMMY HAZA
  18. MISZ LOVELY
  19. CUTE MUM
  20. AZATIESAYANG
  21. AROL DSHW
  22. MIZA YUSOF
  23. NU'NU SAFIA
  24. MAMA ZHARFAN
  25. TIEFAZATIE
  26. DEQLIS
  27. MAMA TOMELL
  28. UMILIZA989
  29. ZANNA
  30. WAN NURUL HEZRINA ABD HALIM
  31. FIRAS CT
  32. KITAKESITU
  33. ATIE @ EJAY
  34. DHIERA
  35. NADIAH SIDEK
  36. SYUHADA
  37. CIKPUANHADY
  38. JIEDA
  39. CTNURKHIJAH
  40. I.B.T.I.S.A.M
  41. AZIE AZIAN
  42. MARIAH_SMILE
  43. NOOR FATIN
  44. POPOLITA
  45. IEDA
  46. IMANMOM
  47. NAJWA NAPATAH
  48. ANISAH SOFIAH
  49. IBU AYRA
  50. BE SIMPLE BEB (BSB) - THREEQ
  51. ZEFA NORASMARA
  52. EB EZRIN2
  53. MYRA JAY
  54. MIMIE ADDNIN
  55. FARHANA
  56. AMOYZ
  57. NADIAH
  58. ANNE
  59. BABY (MAMA AMANA & ARIEF)
  60. MELLOW
  61. EL-JANNA
  62. CIKANNA
  63. WEIYDAWEINGWAFFA
  64. CIK BINTANG
  65. ZAIKULIM
  66. S@HB@NU-BANUU
  67. NURUL NABILA BT MEDAN
  68. LYA M@M@ ASYA
  69. KAK YONG
  70. NADRATUL
  71. NUR
  72. DHAHAHA
  73. MYRA QUEEN


korang boleh check name2 korang..kalau xde, bagitau farah ok..
terima kasih semua...MySpace


3

SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !

NAK JOIN JUGAK...hehehe..
CL xla aktif mane..huhuhu..
juz join je...
ok tQ...MySpace




link : HERE


4

UPDATE ~ First GA from DiVa'S sHoPpE ~ PART 1 ~..!!!


hye sume...(^,^)

ni antara contestants yang join "First GA from DiVa'S sHoPpE"
yang baru2 ni farah anjurkan...hehehe..
korang boleh check dah la ye..
kalau nama korang xde, juz tell me via kotak komen kat bawah ni erk..

alhamdulillah..
sambutan agak meriah...
so far, farah dapat 55 contestants....!!!!
masing2 ade post pasal entry ni kat blog diorang....thanx all....!!!
wahhhhh...farah tak jangka langsung penyertaan lebih dari 20...
huhuhu....thanx sudi join...!!!


ni antara contestants yang chomel2 sumenye...

  1. MY SHAIZHAR BLOG CONTEST
  2. BUDAK KEDAH
  3. AANIE
  4. MAZS
  5. HUDA
  6. FADZILLAH KAMARUDIN
  7. UNA
  8. ZUR@ZARI
  9. KAK NGAH
  10. CEMPAKAKUNING
  11. NANAKIMIE
  12. AKMAFAIZAL
  13. KEHELAN
  14. NANA
  15. IKA PUK PUK
  16. FADWA
  17. MUMMY HAZA
  18. MISZ LOVELY
  19. CUTE MUM
  20. AZATIESAYANG
  21. AROL DSHW
  22. MIZA YUSOF
  23. NU'NU SAFIA
  24. MAMA ZHARFAN
  25. TIEFAZATIE
  26. DEQLIS
  27. MAMA TOMELL
  28. UMILIZA989
  29. ZANNA
  30. WAN NURUL HEZRINA ABD HALIM
  31. FIRAS CT
  32. KITAKESITU
  33. ATIE @ EJAY
  34. DHIERA
  35. NADIAH SIDEK
  36. SYUHADA
  37. CIKPUANHADY
  38. JIEDA
  39. CTNURKHIJAH
  40. I.B.T.I.S.A.M
  41. AZIE AZIAN
  42. MARIAH_SMILE
  43. NOOR FATIN
  44. POPOLITA
  45. IEDA
  46. IMANMOM
  47. NAJWA NAPATAH
  48. ANISAH SOFIAH
  49. IBU AYRA
  50. BE SIMPLE BEB (BSB) - THREEQ
  51. ZEFA NORASMARA
  52. EB EZRIN2
  53. MYRA JAY
  54. MIMIE ADDNIN
  55. FARHANA


koranggggggggg..............
kalau makin ramai yang join...
farah akan pilih ramai pemenang utk dapatkan gift GA ni...
yang pastinye..
korang mesti rase best sebab dapat gift GA ni....hehehe...
so, jom tag kawan2 lain pulak...!!!
jommmmmm....still sempat lagi ni...wink3


APE EK HADIAH UTK GA NI??????.....

TUNGGGUUUUUUUUUU...............
3

LELONG !!!!!!


RM 30 SAHAJA!!!!!!!...............

LELONG..!!!!!!!!!!!

SAPE CEPAT, DIA DAPAT...!!!!

STOK TERHAD...!!!

KORANG JUZ KENE ISI BORANG JE....

THEN, BAYAR, N JUZ TUNGGU BARANG SAMPAI.....



C30 - A



C30 - B




C30 - C


C30 - D



** happy shopping swit bloggers **





0

Kapsul Alkali AAYATUL RUQYAH

Assalamualaikum sweet bloggers...
hari ni, farah nk promote something special utk korang sume...
nk tau x ape???...
haaaa, tgok la tajuk post kat ats ni....
post kali ni bertajuk : Kapsul Alkali AAYATUL RUQYAH

Kapsul Alkali AAYATUL RUQYAH adalah ayat untuk menukar air biasa kepada air alkali..



ape kebaikan air beralkali ni?????.....

  1. tingkatkan fungsi bahagian tubuh dan organ melalui menekan keaktifan oksigen.
  2. kaya dengan air mineral anti-oksidan, molekul hidrogen...
  3. kurangkan masalah sisa air
  4. meneutralkan asid
  5. kurangkan air mengandungi mineral berlebihan
  6. tingkatkan kemampuan belajar


ni antara manfaat nya...:::::-

  1. cuci darah
  2. telah dibaca ayat-ayat syifa' (AAYATUL RUQYAH)
  3. membersihkan pembuluh darah
  4. tingkatkan fungsi hati, hempedu, dan buah pinggang
  5. cepatkan proses membuang toksid
  6. buang asid yg berlebihan
  7. awet muda
  8. bersihkan pigmentasi
  9. menambahkan tenaga
  10. jaga stamina tubuh
  11. ghairah sexual
  12. dapat merawat gangguan makhluk halus
  13. dapat menghindar dari sihir
  14. menjadi air penawar
  15. memberi kekuatan rohani dan jasmani

sebenarnye banyak lagi manfaat Kapsul Alkali AAYATUL RUQYAH ni....
farah akan update dari semasa ke semasa...TQ



again and again....
PROMOTION!!!!............

RM 130 (TAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN)


P/S: SORY SGT2...GAMBAR XDPT NK UPLOAD LAGI...




0

HPA...Boleh Order di sini...




haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

korang nampak x banyak sangat2 produk HPA kat gambar atas ni?????....

maknenye.................................!!!!!!!!!

korang boleh order dgn farah sume barang2 HPA ni...

dapat harga ahli tau..!!!!

cume yg korang kene bayar lebih sikit la...

sebab nk hantar kt korang, kene gune pos kan...

so, farah akan cas utk penghantaran je la...

switttt x???....MySpace




credit to : mr. google


jom jenguk katalog HPA : KLIK SINI

p/s: juz isi borang kat bawah ni ye....(code barang : HPA)




0

100 BLOGGERS DIPERLUKAN

tadi farah terjumpe something different...hehe..
nk tau x ape???...
tengok ni..tadaaaaaaaaaaaaa.......!!!!!!!!!!!!







SYARAT-SYARAT...::::

1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Masuk sini dan klik button "Add To Your Blog/Install" untuk pasang widget ni.
3. Submit permalink post di ruangan komen entri ni (yiedpozi)


0

sape nak sewa iklan kat sini???


again and again...!!!
it's all about the promotion...MySpace


kepada : -

  1. member-member bisnes online
  2. bloggers
  3. orang yang baru ade blog
  4. orang yang baru nak berjinak-jinak dgn bisnes online

farah ade promotion utk korang sume ye...gerenti baik punyeerrrMySpace


kat blog DiVa'S sHoPpE ni...
farah prepare TAPAK IKLAN untuk korang yang berminat nk iklankan produk korang, ataupun blog korang, atau ape saje yang korang nak iklan kan kat blog DiVa'S sHoPpE ni....!!!!



BAYARAN : ONLY RM 30 PER MONTH..!!!

Korang takkan dapat harga serendah ni utk promote korang punye "produk" tau...!!!

"produk" tu xkisahlah barang2 jualan korang ke, blog korang ke, atau ape saje yang korang nk promote...

farah akan iklan kan "produk" korang seminggu sekali...

means that, korang punye iklan tersiar 4 KALI SEBULAN dengan harga RM30 SAHAJA...!!!

senang citer, RM30 tu, korang kene bankin kat akaun BSN farah...

lepas korang dh bankin RM30 tu, barulah farah akan roger dgn iklan produk korang...

kalau korang xpuas hati dgn servis farah, DUIT AKAN DIKEMBALIKAN....

KEJUJURAN AMAT PENTING DALAM BISNES FARAH..MySpace



credit to : iluvislam.com


MOIST CHOCOLATE CAKE

MOIST CHOCOLATE CAKE
READY FOR ORDER !!
Back to Top